Damian Drăghici, dezvăluiri incredibile despre greutăţile din copilărie: „Un copil sărac, într-o familie de lăutari”

 

Damian Drăghici este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Cu toate acestea, nu mulţi sunt cei care îi cunosc povestea de viaţă celebrului cântăreţ şi producător muzical.

Copilăria lui Damian Drăghici nu a fost deloc una usoară! Artistul s-a născut într-o familie de lăutari, iar în anii tinereţii s-a confruntat cu multe neajunsuri. Motivul pentru care a început să studieze muzica, a fost acela de a-şi spori veniturile pentru a-şi întreţine familia. Dar iată că Dumnezeu a avut alte planuri cu artistul.

“Am fost un copil sărac într-o familie de lăutari, care au decis că eu trebuia să învăț meseria aceasta, ca apoi să mă însor, să cânt la nunți și să-mi întrețin familia. Mi-am dat seama ca viața mea era bătută în cuie și urma să am un viitor previzibil.” a spus Damian Drăghici, pentru Libertatea.ro

Damian Drăghici a fugit din ţară, pentru a cânta pe străzile din Atena, iar după ce s-a pus pe picioarele lui, a devenit student prin corespondenţă la prestigioasa şcoală de muzică Berklee College of Music. După ani şi ani, Damian Drăghici a devenit unul dintre cei mai mari artişti ai României, iar la împlinirea vârstei de 50 de ani se poate declara un bărbat împlinit.

„Acum, la vârsta de 50 de ani, concertul «Mulțumesc» reprezintă felul prin care îmi pot manifesta recunoștința față de tot ce mi-a oferit viața, față de tot ceea ce mi-a oferit Dumnezeu și, bineînțeles, pentru cel mai frumos dar pe care l-am primit, pe fiul meu Andrei Yeshua” a spus Damian Drăghici pentru Libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest