Damian Drăghici și Cristina Stroe impart și viața și scena: „Nu ne băgăm unul în treaba celuilalt”

 

Cântărețul a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre viața de cuplu și cum s-a schimbat aceasta din momentul apariției lui Andrei, băiatul celor doi.

 

Damian Drăghici, 52 de ani, pare mai îndrăgostit ca niciodată. Diferența de vârstă față de soția sa, Cristina Stroe, 29 de ani, nu a afectat deloc relația de cuplu, ei reușind să întemeieze o familie frumoasă, mai ales după apariția pe lume a băiatului lor, Andrei, fapt care le-a schimbat radical viața. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu patru ani, când artistul și-a cerut jumătatea în căsătorie pentru a deveni astfel un întreg. Cei doi formează un cuplu atât în viața personală, dar și pe scenă. Despre acest aspect și multe altele, Damian Drăghici a vorbit în exclusivitate la Antena Stars.   

 

‘’Nu ne e greu să împărțim viața și scena pentru că facem ce ne place și cumva ne definește. Nu ne băgăm unul în treaba celuilalt și ne place ceea ce facem’’, a declarat artistul pentru Antena Stars.

 

Cântărețul a devenit tată de băiat la începutul anului 2019, iar de atunci viața lui a luat o întorsătură neașteptată. El spune că este foarte fericit, iar Andrei va face ceea ce vrea el în viață din punct de vedere profesional. „Avem un băiat foarte frumos, pe Andrei, pe care îl iubim foarte mult. Lucrurile se schimbă, e normal. Fiecare experiență în viață e foarte diferită și Andrei venind la o vârstă mai mare, cumva mi-a schimbat foarte multe lucruri în interiorul meu. Sunt foarte fericit. Îmi doresc pentru Andrei să fie sănătos și fericit. Astea două sunt cele mai importante. O să facă ceea ce vrea el în viață’’, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest