Damian Drăghici și-a cunoscut mama abia acum un an: „Nimeni în familie nu e mândru de mine. Mi s-a spus că nu o să fac nimic”

 

Damian Drăghici este un nume cu greutate atât în industria muzicală națională, cât și în cea internațională! Dar în ciuda titlurilor de compozitor, interpret, producător muzical de succes, artistul a crescut într-o familie disfuncțională, fără mamă și tată, în care i s-a spus mereu că nu va reuși în viață! Mai mult de atât, interpretul a cunoscut-o pe femeia care i-a dat viață abia acum un an!

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români la ora actuală, Damian Drăghici nu a fost niciodată susținut de familia sa în carieră. Artistul s-a lovit întotdeauna de cuvinte grele și brutale din partea rudelor sale care i-au spus că nu va reuși să facă nimic în viață.

Și chiar dacă a ridicat săli întregi în picioare prin muzica lui și a cântat pe scenă alături de artiști de renume internațional, nimeni din familia lui nu se arată mândru de realizările sale. Lucru care îl urmărește și în ziua de astăzi.

Damian Drăghici a fost crescut de bunici, cunoscând-o pe femeia care i-a dat viață abia acum un an.

„Bunicii m-au crescut. Pe mama am cunoscut-o acum un an, iar pe tata nu cred că l-am făcut niciodată fericit, nu l-am mulţumit, în general, nimeni în familie nu e mândru de mine, lucru care m-a deranjat şi de asta nu m-am oprit să încerc să dovedesc. Întotdeauna mă gândesc că nu am făcut nimic în viaţă, mi s-a spus întotdeauna n-o să faci nimic, o să te bată râsul… Când ţi se spune că nu o să faci nimic, sunt vorbe pe care ţi le spui, mai târziu, tu', spune artistul într-un interviu acordat Irinei Păcurariu la „Reţele de idoli”

Cine este Damian Drăghici

Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a învățat să cânte la diverse instrumente muzicale de la o vârstă foarte fragedă, în special la nai. Odată ce a devenit major, artistul a plecat din România, în Iugoslavia, ulterior stabilindu-se în Grecia, unde a cântat pe străzi pentru a se putea întreține.

Viața i s-a schimbat radical atunci când a fost descoperit de Sony Music, unde a înregistrat câteva piese, iar după o audiție în Atena, artistul a primit o bursă integrală la Colegiul de Muzică Berklee, din Boston.

De-a lungul carierei sale muzicale, Damian Drăghici a înregistrat 20 de albume și a cântat cu greii jazz-ului pe marile scene ale lumii, însă chiar și așa, cea mai mare mâhnire a sa este că nu a reușit să își facă familia mândră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest