Dan Alexa este de nerecunoscut! A fost comparat cu „Omul din Neanderthal”/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Dan Alexa este de nerecunoscut! Antrenorul a fost comparat cu „Omul din Neanderthal”, după ultima apariție pe care a avut-o.

Dan Alexa a reușit să șocheze pe toată lumea cu ultima apariție! Antrenorul Astrei a suferit o transformare radicală după ce și-a lăsat barbă, fiind comparat cu „Omul din Neanderthal”, iar galeria echipei pe care o antrenează l-a criticat dur.

Mulți suporteri ai echipei sunt furioși pe faptul că în comparație cu Pancu, care arată impecabil ori de câte ori se prezintă undeva, Dan Alexa pare că nu îl interesează deloc modul în care se afișează. Mai mult de atât, se zvonește că antrenorul nu mai este preocupat deloc de performanțele echipei sale, ci se axează mai mult pe viața personală, decât pe cea profesională.

Ce a spus Reghe despre lovitura încasă de Alexa din partea Prodancăi

După ce s-a vehiculat că motivul din cauza căruia Ana Maria Prodan i-a dat un pumn lui Alex a fost de natură amoroasă, Laurențiu Reghecampf a așteptat să se calmeze apele pentru a face declarații despre situația în care a fost implicată soția lui și unul dintre cei mai buni prieteni.

Celebrul antrenor a dezvăluit că a muștruluit-o bine pe partenera sa de viață pentru gestul extrem pe care l-a făcut, nefiind de acord cu modul în care și-a impus punctul de vedere în fața lui Dan Alexa, însă este sigur că între cei doi nu a existat niciodată mai mult de o relație de prietenie.

„Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta”, a explicat celebrul antrenor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest