Dan Badea și soția sa vor să îi cunune pe Cleopatra Stratan și pe Edward Sanda: „Ne înscriem la chestia asta cu nașii”

 

S-au plăcut, s-au îndrăgostit, s-au logodit, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare! După ce Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda, la propriul majorat, Dan Badea și soția lui s-au arătat încântați de ideea de a le fi nași. Deși propunerea nu a fost lansată de tânărul cuplu, artistul de stand-ul își dorește foarte mult să îi cunune pe cei doi.   

Deși la început toată lumea a crezut că este vorba de o dragoste adolescentină, iată că iubirea lor a fost atât de puternică, încât au decis să treacă la următorul nivel al relației. Edward Sanda și Cleoptra Stratan s-au logodit chiar în timpul majoratului artistei de peste Prut.

Și deși au glumit de nenumărate ori pe tema căsătoriei și au spus, în luna septembrie, că și-au găsit și nașii de cununie, iată că treptat, treptat, „poantele” s-au dovedit a fi realitate.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Dan Badea a dezvăluit că atât el, cât și soția sa, își doresc foarte mult să le devină părinți spirituali celor doi amorezi, însă a ținut să precizeze că decizia poate fi luată doar de Cleopatra Stratan și de Edward Sanda.

”Noi tot glumeam când ne vedeam și când am auzit că au o relație atât de frumoasă și i-am și văzut cât de mult se iubesc, i-am zis: ”Bă, dacă o ceri, ne înscriem la chestia asta cu nașii”. Acum să vedem ce candidați mai sunt, noi ne dorim, acum depinde doar de ei”, a spus Dan Badea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest