Dan Bălan a scăpat din infernul din Ucraina! ”Vă spun sigur că nu este la Moscova!”

 

Fostul membru al trupei O-Zone nu dorește ca locația în care se află să fie făcută publică.

 

Războiul din Ucraina a început la data de 24 februarie. Imediat au apărut informații potrivit cărora, Dan Bălan s-ar afla blocat în Kiev. Acum, mama fostului lider de la O-Zone a mărturisit că pe băiatul său nu l-a prins nici 1 martie în Ucraina, reușind să plece foarte rapid din țara supusă unui asediu total de către Rusia. Ludmila Bălan, mama artistului, a dezvăluit că artistul nu vrea să se știe locul în care se află în acest moment, dar a spus că nu e sigur la Moscova, capitală a țării agresoare.

 

Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Bălan pentru Impact.ro.

 

Mama lui Dan Bălan a mai precizat că simte presiunea războiului din plin și își dorește să se termine cât mai repede. „Stăm cu toții pe un butoi cu praf de pușcă. E o situație foarte complicată, al cărui final e greu, foarte greu de ghicit. Nouă, celor din jur, nu ne rămâne decât să ne rugăm ca ucrainenii să reziste și să lupte până la capăt împotriva rușilor. Doar în acest fel cred că vom avea până la urmă parte de pace cu toții!”, a spus Ludmila Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest