Dan Chişu, totul despre lupta boala cruntă! A fost la un pas să rămână mutilat pe viaţă VIDEO

 

Dan Chişu a trecut prin clipe cumplite! După ce a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, cea mai frecventă formă a cancerului de piele, cunoscutul regizor s-a luptat vreme de cinci ani cu boala necruţătoare.

Soțul Alinei Chivulescu a luptat de trei ori cu cancerul de piele, în ultimii cinci ani. Pentru că este un supravieţuitor şi un bărbat extrem de puternic, acesta a făcut publică experienţa cu lux de amănunte, printre altele povestind cum a aflat de boală.

Extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa personală, de data aceasta Dan Chişu a ales să se destăinuie, fiind convins că lucrurile prin care a trecut el, îi pot ajuta şi pe alţii. Se pare că boala a fost descoperită la o petrecere, acolo unde era invitat şi un doctor, care când l-a văzut, i-a zis să vină la o consultaţie.

„Mi-a luat o probă pentru biopsie și în câteva zile m-a programat pentru intervenție. (...) Am avut noroc, pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează și că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenția. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenția este mai ușoară” a mărturisit Dan Chişu.

Artistul a suferit trei intervenţii chirurgicale, realizate prin tehnica Mohs. Prima tumoare a fost pe vârful nasului, cea de-a doua pe frunte, iar ultima a fost la baza nasului, care a fost operată în aprilie 2019.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest