Dan Ciotoi, prins de soție, în casă, cu o altă femeie! Cum a reușit să fenteze divorțul: „Mi-a dat mesaje de amenințări”

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost prins cu amanta, Dan Ciotoi a plătit scump ca să își convingă soția să îl lase să înapoi. Dar a făcut cum a făcut și tot el a ajuns să pună condiții ca să trăiască cu partenera. Iar noi avem toate detaliile amantlâcului!

„S-a rupt lanțul de iubire și începe a rugini.” - cam așa era carcaterizată, în urmă cu doi ani, viața amoroasă lui Dan Ciotoi. Versurile de acum 20 de ani care urmau să îi aducă celebritatea, i-au ilustrat aproape perfect relația dintre el și soție, și mai apoi, dintre el și amantă.

În vârstă de 62 de ani, Dan Ciotoi și-a înșelat soția, iar când aceasta a aflat s-a decis să divorțeze. Despărțirea a venit la trei decenii de la nuntă și dacă la câteva săptămâni viața cântărețului părea perfectă, și-a dat seama că femeia pentru care renunțase la soție nu era ceea ce își dorea.

Cu toate că soția îi cerea divorțul, cel care comisese adulterul nu voia să audă de așa ceva.

„De 3 luni mă țin de el să divorțeze, dar nu vrea să divorțeze, că a zis că el nu vrea să divorțeze de mine. Chiar mi-a spus că vrea să se întoarcă la mine că nu îi place de femeia cu care e. Probabil joacă bine rolul de îndrăgostit, dar nu îl mai primesc înapoi. Eu încerc să fac posibilul să se prezinte la divorț. Mi-a dat ea niște mesaje de amenințări că e cu el, că se iubesc, acum 4 ani.

Nu a fost o căsnicie rea, dar uite că după 30 de ani a intervenit această femeie cu moravuri ușoare și a reușit să îl ia. A plecat o dată în primii ani de căsătorie. M-am căsătorie cu el la 26 de ani și după trei luni l-am prins cu o femeie în casă.” a spus soția lui Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

Putem spune că dragostea adevărată a învins. Dan Ciotoi a fost iertat de către soție, iar acum solistul trupei “Generic” este mai fericit ca niciodată. Și se pare că pentru a ajunge la starea de armonie, cei doi au stabilit să nu mai discute niciodată de escapadele lui amoroase.

„E totul ok. Ea este tot timpul cu mine, doar când mă duc într-o cameră să compun ceva, doar acolo nu este cu mine, în rest suntem împreună. Ne-am înțeles de la început, fără reproșuri.” a spus Dan Ciotoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest