Dan de la O-Zone, captiv în Kiev? Radu, fostul coleg de trupă, a luat legătura cu el: „Încercăm să nu ne lăsăm intimidați”

 

Pe milionarul Dan Bălan, liderul trupei O-Zone, războiul l-a prins în capitala Ucrainei. Radu, fostul coleg de trupă a ținut legătura cu el.

 

Vladimir Putin a invadat mai multe teritorii din Ucraina printre care Odesa, Harkov și Mariupol. Punctul țintă al atacurilor a fost, însă, capitala Kiev, unde bombardamentele se aud 24 de ore din 24, iar o coloană mecanizată a armatei ruse, ce se întinde pe zeci de kilometric se îndreaptă spre ea. Sirenele de război au instaurat panica printre locuitorii capitalei Ucrainei, unul dintre aceștia fiind și milionarul Dan Bălan, liderul trupei O-Zone.

 

Radu, fostul coleg al lui Dan Bălan din trupa care a devenit celebră grație hit-ului Dragostea din Tei, a făcut dezvăluiri despre situația în care se află liderul band-ului, după ce s-a spus că a rămas captiv în Kiev. Chiar dacă nu a menționat dacă artistul se află încă în capitala bombardată de ruși, artistul a precizat că fostul coleg de trupă este bine. După izbucnirea războiului, Radu Sîrbu a vorbit cu Dan Bălan și s-a asigurat că este în siguranță, având în vedere că el locuia în Kiev. Cântărețul i-a spus că este ”ok”, dar fostul coleg de trupă recunoaște că este îngrijorat.

 

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu la Antena Stars.

 

Radu Sîrbu a mai menționat că se teme și pentru siguranța familiei lui din Republica Moldova, chiar dacă nu a existat niciun atac încă, în această țară. „Am familia în Moldova. Oamenii de acolo sunt solidari și s-au mobilizat extrem de repede să ajute refugiații. Pe lângă neliniște și compasiune, în Republica Moldova este pace acum și sper că așa va rămâne. Părinții mei, care au auzit exploziile de la distanță, ei fiind în Chișinău, sunt la fel de îngrijorați ca toată lumea”, a transmis Radu Sîrbu, potrivit Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest