Dan Diaconescu este un tată model! Cum și-a protejat fiica pe străzile din Capitală/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Cu toate că s-a retras de mult din lumina reflectoarelor, Dan Diaconescu nu contenește să ne surprindă. Prins de paparazzii Spynews.ro, fostul prezentator a demonstrat că este un tată model, prin modul în care s-a comportat și și-a protejat fiica pe străzile din Capitală. 

Dan Diaconescu a decis să iasă la o plimbare mai lungă cu fiica sa, însă nu a uitat de protecție. Atât împotriva soarelui, iar asta pentru că cei doi s-au îmbrăcat cu haine lejere, mai exact tricouri albe și pantaloni deschiși la culoare, ba mai mult, pe tot parcursul plimbării, jurnalistul poporului a purtat și o sticlă de apă la el, în buzunarul din spate, pentru a se hidrata în permanență.

Însă nu a uitat nici de protecție împotriva coronavirusului. Cu toate că restricțiile au dispărut, Donna Milena a purtat în permanență masca la ea. Bine, ce e drept, nu pe față, ci în mână. Iar în momentul în care au trecut pe lângă alte persoane, aceștia au păstrat distanța.

Și așa cum vă spuneam mai devreme, Dan Diaconescu s-a transformat într-un adevărat profesor pentru fiica lui. Acesta a gesticulat și i-a indicat diverse locuri sau obiecte, invocând astfel mai multe subiecte de discuție, iar imaginile de mai jos surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest