Dan Negru, atacat cu pietre de o femeie de etnie rromă, în centrul Capitalei! “Ne-am trezit ciuruiți”/ VIDEO

 

Dan Negru a fost atacat cu pietre de o femeie de etnie rromă, chiar în centrul Capitalei. Prezentatorul TV a filmat momentul agresiunii, iar imaginile sunt șocante!

În timp ce ieșise să ia masa cu un prieten, Dan Negru a fost „întâmpinat” cu pietre, în Centrul Vechi al Bucureștiului, de o femeie de etnie rromă. Vizibil iritată de prezența celor doi bărbați, agresoarea a început să arunce cu pietre în cei doi, fiind la un pas să rănească un biciclist care era în trecere.

A făcut haz de necaz

Dan Negru a tratat situația în care a fost pus cu umor, filmând momentul în care doamna căuta pietre să îi nimerească, atât pe el, cât și prietenul său. „Regele audiențelor” a publicat clipul pe contul său de socializare, fiind însoțit de o descrierea în stilul caracteristic.  

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism. Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ??? #româniapitorească”, a fost mesajul scris de Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Dacă doriți să vedeți situația în care a fost pus Dan Negru, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest