Dan Negru, scandalizat de clipul lui Alexandru Bălan în care a instigat la hărțuirea sexuală a adolescentelor: „Un căpiat!”

 

Alexandru Bălan a șocat întreaga opinie publică după ce a vorbit în cadrul unui live despre cum minorele care se îmbracă provocator, ar trebui hărțuite și violate. Printre cei frapați de afirmațiile cutremurătoare ale vlogger-ului se numără și Dan Negru care a avut o reacție extrem de acidă despre tânărul în cauză.

Alexandru Bălan a făcut afirmații șocante în timpul unei transmisiuni live pe platforma de streaming Twich. Vlogger-ul a povestit în detaliu o experiență pe care a trăit-o cu o minoră, de care s-a și despărțit, în cele din urmă, de teamă de a nu fi dat pe mâna Poliției.

Confesiunea frapantă a continuat cu descrierea în detaliu despre cum ar viola minorele pe care le-ar vedea îmbracate provocator pe stradă. „La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a spus Bălan pe stream-ul live.

Reacția lui Dan Negru

După ce clipul a devenit viral pe internet, mai multe persoane, cât și vedete s-au arătat înmărmurite de afirmațiile făcute de vlogger și au cerut sa se ia măsuri legale în ceea ce îl privește. Ulterior, Poliția s-a autosesizat și s-a deschis o anchetă.

Dan Negru s-a arătat extrem de afectat de puținele măsuri care s-au luat cu privire la comportamentul tânărului, dându-i dreptate președintelui Americii care le cere rețelelor de socializare să fie sancționate pentru conținutul pe care utilizatorii îl încarcă pe platforme.

,,Un căpiat, vlogger român, instigă pe YouTube la violarea minorelor povestind o experiență avută cu o minoră.

Vloggerul e urmărit de 850 mii de romăni pe YouTube.

Ca sa vă faceti o idee, cele mai urmărite talk show-uri televizate adună vreo 500 mii de români pe seară.

Ăsta are 850 mii…

De asta Trump are dreptate când cere ca rețelele de socializare sa fie considerate responsabile pentru postările utilizatorilor.

Acu’ nu sunt !

Miza e politică in primul rând dar dincolo de asta rețelele își fixează singure politica de moderare a postărilor.

Vloggeru’ a ajuns la poliție.

YouTube e bine-mersi, fară nicio responsabilitate.

YouTube și-a scos banii cu nenorocitu’ ăsta, ii va bloca contul și va merge mai departe cu alți nebuni. ( trending YouTube România e ăla cu Tzanga Uraganul și Culiță Sterp 😂😂)”, a scris Dan Negru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest