Dana Badea, acuzații teribile la adresa lui Alin, după ce a chemat poliția să o salveze: „ De ziua mea am pierdut copilul pentru că m-a bătut el”

 

La nici jumătate de an de când a spus marele DA, fosta ispită de la Insula Iubirii a avut nevoie de autorități pentru a scăpa cu viață din mâinile soțului, tik-tok-erul Alin.

 

Dana Badea a despărțit-o pe Sibil de tiktoker-ul Alin, cu ceva timp în urmă. În iunie, a făcut un pas înainte în relație, căsătorindu-se cu bărbatul. Acum a ajuns să cheme poliția să o salveze din mâinile lui. Cu această ocazie a făcut și o serie de acuzații, potrivit cărora acesta ar fi bătut-o de ziua ei în asemenea hal încât a pierdut copilul pe care-l avea în pântece.

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a argumentat poziția printr-un video postat pe rețele, în care susține că soțul ei ar fi adus femei în casă. Și ca umilința să fie completă pe ea a maltratat-o. Dana Badea a postat și imagini cu polițiștii în casă, în care se vede că Alin refuză să-I urmeze pe aceștia la secție, susținând că dacă se duce se va alege cu o brățară de supraveghere la picior.

 

Dana Badea pare să-i dea acum dreptate lui Sibil: „Îmi zicea acasă să mint că nu m-a bătut. Că el face bani și o să-și ia hate dacă zic că m-a bătut. Am stat și ți-am îndurat toate. La fel făceai și cu Sibel, o băteai și gravidă. (...) Mi-a povestit, femeia, tot! De ziua mea am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. N-am pierdut copilul degeaba. De-aia l-a luat Dumnezeu, ca să nu mă lege nimic de Satana!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest