Dana, ispita de la Insula Iubirii, a dat cărţile pe faţă! Cine a încercat sa o cucerească după terminarea filmărilor VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dana este una dintre cele mai controversate ispite pe care Insula Iubirii le-a avut vreodată. Invitată în cadrul emisiunii „Cool Summer Nights”, bruneta a povestit cu lux de amănunte despre ce s-a văzut la tv, cât şi despre experienţele care nu au fost difuzate.

Frumoasa ispită de la „Insula Iubirii” a povestit cum i-a demascat pe toţi în faţa iubitelor, dar şi cu cine mai păstrează legătura după terminarea emisiunii. Se pare că cel cu care mai vorbește din când în când este Costas, iar cel care i-a fost cel mai simpatic a fost Aurel, în ciuda tuturor lucrurilor pe care le-a făcut în emisiune.

„Mi-am asumat faptul că sunt ispită, mi-am asumat cu cine am avut de a face în emisiune şi știam până în ce punct să ajung cu ei, ca să îi pot cuceri. Nu poţi să fii cu toţi la fel. Dacă unul te vrea porno, poate altul te vrea ruşinoasă. E foarte greu de crezut că cineva se poate gândi că poate avea într-un reality show. (...) E penibil şi de câte ori am spus ca mai rău nu se poate, am văzut ca se poate din ce în ce mai rău. Nu ştiu cum poţi să minţi aşa de rău. Încerca să fie şi cu mine şi cu Maria şi să se laude, să se dea mare macho. Noi chiar voiam sa vedem cât o va ţine așa. N-avea nicio treabă, dacă noi am fi rămas așa până la finalul sezonului. (...) Cât de greu ne-a fost să trecep prin sezonul ăsta. A fost super obositor. Am fost cu Aurel, după care a fost faza cu Adrian, iar acum Bogdan. Nu a fost niciunul pentru care să simt ceva. Cu Aurel chiar m-am distrat, râdeam şi mă amuzam. Mă amuza foarte tare. (...) Vorbesc cu Costas, suntem amici, vorbim rar, dar ţinem legătura." a spus ispita Dana, în cadrul emisiunii Cool Summer Nights.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest