Dana Marijuana a trecut peste moarte fostului partener și iubește din nou: „Lucrează la Apărare”

 

Fata rebelă din showbiz-ul românesc și-a refăcut viața sentimentală cu un lucrător din Ministerul Apărării Naționale.

 

Dana Marijuana a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că a reușit să depășească momentul de cumpănă prin care a trecut, după moartea lui Daniel, fostul ei iubit. Rapperița și-a pus ordine în gânduri după o perioadă complicată din existența ei, apoi și-a refăcut viața sentimentală.

 

„Consider că am rezolvat spiritual ce aveam de rezolvat în privința lui Daniel fostul iubit care a decedat, apoi am fost la mare două săptămâni să recreez, să mă reculeg. Când m-am întors mi-au picat toate în cam și am făcut o grămadă de lucruri. Credeam că nu voi reuși să fac lucrurile acelea. Partenerul meu de acum a venit și a spus că va fi lângă mine și mă va ajuta. Toți prietenii fostului iubit și oamenii care veneau mulți la noi nici măcar un telefon nu mi-au mai dat să mă întrebe ce mai fac. M-am simțit singură”, a spus Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Artista a mărturisit că actualul partener, cu care este împreună de două luni, este angajat în cadrul structurilor MApN. Cei doi s-au cunoscut chiar în barul pe care Dana Marijuana îl deține: „Am preferat să am un nou partener ca să-mi umple golul sufletesc și să mă ridicie moral și spiritual. De aproximativ două luni (n.r. de cât timp are o relație) Ne-am întâlnit la barul pe care îl am eu. Amândoi ne-am plăcut, eram într-o situație neplăcută, eram nemulțumiți amândoi, ne-am împrietenit și mergem amândoi pe un drum mai bun. Am avut nevoie să fiu salvată. Spiritual vorbind. (...) Le place de el (n.r fetițelor ei). Are și el două fete. Lucrează în MApN”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest