Dana Marijuana, prima reacție după despărțirea de iubitul cu care a fost la un pas să ajungă la altar: „Cred că am și eu o problemă…”

 

Artista nu mai dorește să aibă de a face cu alți bărbați, cel puțin în următorul an de zile.

Dana Marijuana a făcut o serie de declarații exclusive la Știrile Antena Stars, după ce s-a despărțit de iubitul cu care a fost aproape să se mărite. Ea și-a asumat o parte din vină pentru această despărțire intempestivă, dar totodată a spus că are nevoie de liniște și că nu vrea să se mai implice într-o altă relație pentru o perioadă destul de lungă de timp.

"Îmi doresc o gură de aer, îmi doresc și eu o gură de aer după mult timp. Vreau un pic de liniște, vreau să mă regăsesc, să-mi regăsesc dorințele mele, cam asta e ideea. Am tot încercat, cred că am și eu o problemă, cred că vreau perfecțiunea și nu există. De fapt, nu vreau perfecțiune, mi-aș fi dorit puțin să nu fie rău cu mine, că eu am tratamentul pe care-l am, sau să-și ia și el tratament și să fie bun. Vreau liniște o perioadă de un an cel puțin, vreau să fiu singură, liniștită.", a declarat Marijuana la Știrile Antena Stars.

Cu ceva vreme în urmă, la XNS, Dana Marijuana spunea de fostul iubit că ar avea probleme cu alcoolul și de acolo și neînțelegerile în cuplu. „Eu totuși sper la recuperarea lui, că nu e totuși chiar grav și omul cel mai rău din lume. Într-adevăr, el când bea un pic mai mult exagerează, se transformă. (...) Nu mai trebuie să bea atât de mult. El promite, dar știți cum e, că toți promit, da, dar nu se întâmplă nimic. Acum, eu aștept minunea asta, să vedem. (...) Nu mi se părea o problemă în primul an (...) Trecând timpul și vâzând că sunt din ce în ce mai grave și de față cu părinții, de față cu prietenii, de față cu toți. Doar verbal, nu și violent fizic”, a mărturisit Dana Marijuana, cu ceva vreme în urmă, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest