Dana Războiu, totul despre motivul divorţului! „Regret că nu am făcut-o mai demult”

 

Dana Războiu este un nume răsunător în televiziune! După ce timp de 17 ani a activat ca prezentatoare TV, vedeta a dispărut o bună bucată de timp de sub lumina reflectoarelor. Iată că acum, la vârsta de 43 de ani, a apărut din nou, cu noi informaţii din timpul în care a fost absentă din showbiz şi cu amănunte incredibile despre motivul divorţului de fostul soţ.

Dana Războiu a vorbit cu lux de amănunte despre viaţa după despărţire, într-un interviu acordat pentru viva.ro. Chiar dacă este o femeie frumoasă şi inteligentă, care ar putea avea la degetul mic orice bărbat, celebra prezentatoare TV a stat într-un mariaj toxic, din care a încercat să scape timp de cinci ani. Se pare că nu se mai simţea fericită şi era constrânsă de fostul soţ, motiv pentru care odată cu semnarea actelor de divorţ, s-a regăsit pe sine.

Dana Războiu s-a adresat tuturor femeilor care nu mai sunt fericite în căsniciile pe care le au, dar nu au curajul să divorţeze. Vedeta le-a îndrumat pe acestea să ia decizia, fără să stea pe gânduri, pentru că din acel punct, lucrurile vor deveni mai simple. "Sunt femei care vor să facă și ele pasul ăsta și-mi spun: „Cum ai găsit curajul, că eu nu-ndrăznesc?. Cel mai greu e până iei decizia." - sfatul pe care i l-a dat Dana Războiu, femeilor care se află in aceeaşi situaţie în care a fost şi ea.

Totodată, prezentatoarea TV a menţionat şi care este unul dintre cele mai mari regrete ale sale: "Mi-a luat cinci ani să divorțez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorțat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult.", a spus Dana, în cadrul interviului acordat pentru Viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest