Dana Roba este însărcinată! Primele declarații ale fostei iubite a lui Nicolae Guță

 

S-au dus vremurile în care îşi unduia trupul pe manele şi îşi arăta formele voluptoase la televizor. Dana Roba s-a făcut femeie de casă, şi a anunţat în urmă cu puţin timp faptul că este însărcinată.

Vedeta a dezvăluit pentru ”Star Magazin” cum a aflat de sarcină:

”Îmi doream din a doua de când m-am însărcinată și nu am rămas și m-am rugat la Dumnezeu și i-am spus că atunci când sunt vrednică, să îmi trimită un copil. Am aflat la cinci săptămâni că sunt însărcinată și credeam că este de la câldură. I-am dat vestea acum două săptămâni. L-am trimis la farmacie să îmi ia un test de sarcină. Viața mea este foarte schimbată și nu am schimbat-o eu, ci mi-a schimbat-o Dumnezeu. Nu mă simt chiar atât de bine, am stat pe perfuzii și căldurile de afară îmi dau bătăi. Vreau să mai fac copii, chiar dacă îmi este atât de rău”, a spus Dana.

Aceasta știe deja cum se va numi copilul și a spus și pentru Antena Stars:

”M-au schimbat și una și alta. Când ești căsătorit, ai unele obligații, iar când ești mamă, ai alte obligații. Nu mai suport nici un miros, când vin fetele la machiaj, le rog să nu se dea cu parfum. M-am îngrășat șase kilograme de când m-am căsătorit.Simțeam că am ceva în burtică și mă apucasem să beau ceai de slăbit și credeam că mă îngraș din cauză că îmi place să mănânc dulce. Dacă e băiat îl va chema Patrick, iar dacă va fi fetiță, o va chema Chantal”, a mai dezvăluit fosta iubită a lui Nicolae Guță.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest