Dana Roba, mesaj direct pentru judecători: ”Acest călău nu are voie…”

 

Make-up artista a trecut în revistă chinul prin care a trecut și a avut o cerință fără echivoc pe rețelele de socializare îndreptată spre cel care-i judecă speța.

 

Dana Roba a fost victima unui atac violent din partea soțului ei, care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Totul s-a întâmplat în vara anului trecut, de atunci vedeta trecând printr-o serie de operații pentru a fi pusă din nou pe picioare. Având în vedere chinul prin care a trecut și faptul că, după propriile spune, a fost între viață și moarte, make-up artista i-a transmis un mesaj cât se poate de direct celui care judecă speța.

 

„Zilnic îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a lăsat în viață și nu a îngăduit ca fetele mele să rămână orfane. Dacă nu ar fi rămas Dumnezeu lângă mine în acele 7 ore în care m-am zbătut între viață și moarte, am dormit 7 ore cu capul într-o baltă de sânge, apoi 9 ore într-o operație la cap, resuscitată de multe ori și 48 de ore de comă. Îmi amintesc totul, până am ajuns la spital… după ce m-am trezit din comă… primul gând au fost fetele mele… oare ce fac? Oare sunt bine? Oare nu le-a omorât și pe ele? Mi-am amintit că am fost măcelărită de față cu ele, le auzeam cum plângeau foarte tare, dar nu aveam putere să mă ridic, să mă apăr… Domnule Judecător, când îl veți condamna pe acel călău, vă rog să vă gândiți măcar la copiii mei și să nu îi treceți cu vederea nicio zi de detenție. Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate. Acolo să rămână!”, a scris vedeta pe Instagram.

În privința legăturii cu familia lui Daniel Balaciu, Dana Roba a precizat: „Îmi doresc să rup orice legătură pentru totdeauna, atât cu el, cât și cu rudele lui. Nu cred ca vreunul dintre ei îmi vrea mie binele sau copiilor mei. Consider că da, fosta mea soacră a iubit fetele cât am fost încă căsătoriți și până să nu ajung la divorț. După ea îl va iubi mai mult pe fiul ei criminal decât pe nepoții ei. Și sora lui din Canada, care a spus că vrea custodia copiilor mei, mi-e scârbă de ea și de vorbele ei, mi-e scârbă de toate rudele lui. Mi-e silă de ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest