Dana Rogoz a fost bătută și scuipată pe stradă: „M-am blocat. Mi s-a oprit respirația”

 

Dana Rogoz a trecut prin coșmarul vieții ei, în urmă cu câțiva ani, când era cunoscută drept „Abramburica”! Vedeta a fost bătută și scuipată pe stradă, iar episodul traumatizant a ieșit la iveală după ce agresoarea s-a lăudat cu fapta ei chiar pe contul de socializare al actriței.

Dana Rogoz a retrăit momentele de neputință și de umilință care au avut loc în urmă cu ani buni, după ce o femeie i-a lăsat un comentariu șocant pe pagina sa personală. Mândră din cale-afară de comportamentul pe care l-a avut în trecut, agresoarea s-a lăudat cum a scuipat-o și a bătut-o pe stradă pe Dana Rogoz, după ce i s-ar fi părut că a prezentat un comportament arogant atunci când a încercat să vorbească cu ea.

„A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”, a scris femeia pe Instagram.

Răspunsul Danei Rogoz

Dana Rogoz a rămas înmărmurită din cauza comentariului pe care l-a citit, retrăind experiența dureroasă din copilărie. Actrița i-a răspuns agresoarei și a pus-o la zid din cauza proastei educații de care a data dovadă, din nou, deși au trecut decenii de la momentul marcant.

„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. (…) Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. (...)  Dar le treceam pe toate la „riscurile meseriei” și mergeam mai departe. (…) Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați ramas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reactiona când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, ca încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și ca tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.

Sunteti mândră de ce mi-ați facut impreuna cu prietena dvs. încât aveti curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rusine. Nu ați inteles nimic din viața asta”, a scris Dana Rogoz, pe blogul personal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest