Dana Rogoz, fericire umbrită de amărăciune! Viitoarea mămică, mesaj sfâșietor la șase ani de la moartea tatălui

 

Dana Rogoz mai are foarte puțin până va naște și chiar dacă trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fericirea sa este umbrită de absența părintelui său, care a murit în urmă cu șase ani.

Dana Rogoz a scris un mesaj sfâșietor dedicat în totalitate tatălui său care si-ar fi dorit, cu îndârjire, să aibă o nepoțică. Visul său va fi îndeplinit acum că actrița va aduce pe lume o fetiță, doar că el nu mai este prezent ca să se bucure de minunea pe care o va naște.

„Tată, e fetiță. Știu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o față m-am gândit la ține. Mi-ai zis o singură dată, dar am ținut minte, la masă de duminică de la ține, cu un ton blând și ochi umezi, cât de mult îți dorești să ai o nepoata. Și cred că știu de ce." a scris actrița pe pagina sa.

Dana Rogoz a explicat că prin fiica sa, tatăl ei și-ar fi dorit să recupereze tot timpul pe care nu l-au putut petrece împreună în copilărie. „Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înțeles unul pe celălalt. Știm noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret. Regret și că nu ne-am înțeles nici acum și că, iată, eu pot să nasc în orice moment și tu nu ești aici să îți iei nepoata la o plimbare.” a mai scris Dana Rogoz.

Actrița numără zilele până când va aduce pe lume un al doilea copil! Și chiar dacă nu va putea fi însoțită de nimeni, în momentul în care va naște, din cauza pandemiei de coronavirus, Dana Rogoz s-a pregătit psihic pentru ce urmează și este sigură că totul se va desfășura conform planurilor sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest