Dana Rogoz, în stres maxim, în ultimul trimestru de sarcină! Va naște singură, din cauza pandemiei

 

Chiar dacă traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, pandemia de coronavirus cu care se confruntă întreaga planetă, a umbrit din fericirea Danei Rogoz. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, vedeta este nevoită să meargă la cotroalele de rutină pentru a-și verifica bebelușul din burtică, dar din cauza contextului actual, nu a mai fost însoțită de nimeni.

Dana Rogoz urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil și chiar dacă este un motiv suprem de bucurie, situația actuală presupune și foarte mult stres. Iar totul este cauzat de numărul îmbolnăvirilor de COVID-19, care crește de pe o zi pe alta.

Astfel că, potrivit Libertatea.ro, Dana Rogoz a fost la controlul de rutină, pentru prima dată, singură, întrucât în clinica respectivă pacienții nu aveau voie cu însoțitori. Cu toate acestea, vedeta încearcă pe cât posibil să nu se lase afectată de tot haosul din jurul ei și să se bucure de micile momente ale vieții.

„Am revăzut-o pe fetița mea. Mă rog, doar i-am zărit puțin năsucul, apoi buzele, căci se ascundea întruna cu ambele mânuțe. Deși a fost primul consult la care nu a participat și Radu (n.r. soțul ei), deși eram stresată și foarte atentă la tot ce ating și cum să păstrez distanța între mine și ceilalți pe holul clinicii, firește că m-am bucurat de reîntâlnire și să aflu că sarcina evoluează bine în continuare”, a povestit Dana Rogoz.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că abia așteaptă să-și strângă micuța în brațe pentru a-i povesti în ce an „apocaliptic” s-a născut.

„Și m-am bucurat inclusiv de drumul cu mașina dus-întors. Căci după atâtea zile de autoizolare, m-am simțit puțin ca băiatul din “Room”. M-am uitat la copaci, la clădirile pe lângă care treceam, la oameni… am mers mai încet, deși străzile erau aproape pustii. Doamne, micuța mea, câte o să am să îți povestesc despre ultimele mele săptămâni cu tine în burtică…”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest