Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru fetița sa! A făcut publică prima imagine cu Lia Elena/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița a devenit mămica pentru a doua oară, în plină pandemie de coronavirus, și în ciuda experienței delicate, dar în același timp, unice, prin care a fost nevoită să treacă, a născut o fetiță sănătoasă tun și de care este extrem de mândră.

Pentru că nu își mai încape în piele de fericire, Dana Rogoz a publicat prima imagine cu micuța sa, Lia Elena, căreia i-a dedicat și un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia Zilei Copilului. „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!„, a fost mesajul transmis pe Facebook, alături de poza micuței.

Danei Rogoz i s-a îndeplinit cel mai mare vis, odată cu nașterea fetiței sale. Actrița a mărturisit în repetate rânduri că își dorește ca Vlad că aibă o surioară și iată că minunea a avut loc. Mai mult de atât, vedeta povestea că aceeași dorință a avut-o și tatăl ei, dar din păcate nu s-a putut bucura de nepoțica sa, așa cum și-ar fi dorit. 

”Tata, e fetita. Stiu ca te bucuri. De cand am aflat ca sunt insarcinata cu o fata m-am gandit la tine. Mi-ai zis o singura data, dar am tinut minte, la masa de duminica de la tine, cu un ton bland si ochi umezi, cat de mult iti doresti sa ai o nepoata. Si cred ca stiu de ce. Ai fi vrut sa recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ala pe care noi doi l-am ratat, in care nu ne-am inteles unul pe celalalt. Stim noi. Regret timpul ala, tata. Sincer il regret.” a scris Dana Rogoz pe pagina sa personală în ziua în care s-au împlinit șase ani de la moartea tatălui său. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest