Dana Rogoz, primele declarații după ce a născut! Când va fi externată: „Am acceptat ideea”/ VIDEO

 

Dana Rogoz este în culmea fericirii! Frumoasa actriță a devenit mămică pentru a doua oară, în cursul zilei de miercuri, și chiar dacă pandemia de coronavirus i-a dat mari bătăi de cap, în timpul sarcinii, vedeta a adus pe lume o fetiță sănătoasă tun!

Dana Rogoz încă este internată în unitatea medicală, iar pentru că din cauza măsurilor de protecție luate în contextul actual nu le-a permis fiului și soțului ei să o viziteze, cei doi cavaleri au venit până în fața spitalului să îi strige cât de mult o iubesc. Din fericire, cei doi vor face cunoștință cu noul membru al familiei sâmbătă, când actrița va fi externată.

„Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară. Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă. Și astăzi mi-au făcut o surpriză și au venit în dreptul ferestrei mele de la etajul patru și ne-am văzut de la etaj. Au venit să ne facă declarații din fața spitalului.” a mărturisit Dana Rogoz pentru Showbiz Report.

Cum a decurs nașterea

Chiar dacă a avut experiența primei nașteri, Dana Rogoz a mărturisit că au fost foarte multe experiențe noi pe care le-a trăit acum. Dacă la nașterea lui Vlad a născut natural, de data aceasta a fost nevoită să accepte intervenția de cezariană și un alt aspect care a făcut diferența în cele două nașteri a fost pandemia de coronavirus care a venit cu multe măsuri de siguranță și de protecție.  

„La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște.

O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele. Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.” a mai spus actrița pentru Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest