Dana Rogoz, transmisie live cu probleme! Fiul ei a pierdut pe cineva drag

 

Fiul Danei Rogoz a făcut-o pe ea şi pe Radu Dragomir să se întoarcă din ieşirea pe care au făcut-o, deoarece cineva drag lui îi lipsea.


Dana Rogoz a fost cu fiul ei în poeniţa în care a fost făcută nunta cu soţul ei Radu. Timp de jumătate de oră de când au ajuns, micuţul l-a căutat de zor pe favoritul lui, Mickey Mouse, a căutat leagăne şi, în final, i-a spus că vrea neapărat acasă. Mai târziu, în acelaşi filmuleţ, Abramburica le-a cerut ajutorul părinţilor de pe Facebook. Băieţelul ei are o vânătaie la ochi care nu trece deloc, fapt pentru care are nevoie de o soluţie.

"El este cel mai mare fan al lui Mickey Mouse. Deşi are doi ani ştie singur să găsească pe telefon desenele animate care-i plac. Am mers cu Vlad în poiana în care am avut cortul nunţii noastre. L-am adus acolo şi până să ajungă la Mogoşoaia a dormit în maşină. L-am pus pe pătură, a făcut imediat ochii mari, a văzut un parc foarte mare în care a început să-l caute pe Mickey Mouse. Unde e Mickey, a fost întrebarea. L-a căutat jumătate de oră prin tufe, printre copaci, şi i-am spus că nu e. A mai căutat, s-a întors la mine şi m-a întrebat de leagăne. Apoi a început să-mi ceară să mergem acasă. Aşa am decis să mergem neapărat în Disneyland cu el cât de curând pentru că simt că o să treacă perioada asta. Încă ceva, prieteni părinţi. Vlad a căzut şi s-a lovit la ochi, are o vânătaie care nu vrea deloc să-i treacă de o lună de zile. Mi se pare tare ciudat. Am nevoie de nişte sfaturi"
, a spus actriţa în video-ul pe care la înregistrat.

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute vedete din ţara noastră. S-a făcut remarcată graţie personajului Abramburica, interpretat în show-ul "Abracadabra". Dana Rogoz s-a măritat cu Radu Dragomir în iulie 2012. Cei doi au împreună un băieţel, Vlad, care a venit pe lume în martie 2014.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest