Dana Sota a dezvăluit cea mai mare greșeală pe care a făcut-o: „Aș purta acum de la 15 ani”

 

Vedeta a explicat care sunt trucurile la care apelează pentru a-și menține aspectul mereu tânăr.

 

Dana Sota activează în domeniul beauty, îngrijire corporală, și are o comunitate impresionantă care-i urmăresc și pun în aplicare sfaturile. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, vedeta a povestit cum a căpătat experiență în acest domeniu și a făcut și o serie de recomandări, dezvăluind că este adepta intervențiilor non-invazive, care au menirea, între altele, de a întărzia operații ulterioare, mai complexe.

 

 „Sfaturile de beauty reprezintă o pasiune, am făcut asta de foarte mutl timp. De la 20 și ceva de ani am început să studiez asta. Am avut primul centru de estetică facială și corporală din România. Acolo am învățat încă o dată cu experții foarte multe despre asta. Și apoi încercând pe propria piele cum se spune. Am o experiență vastă în domeniu, atât în skin care cât și în tratamente, invazive nu, dar mini-invazive și non-invazive”, a spus Dana Sota în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a mărturisit și care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în privința aspectului său, și anume faptul că nu a folosit crème de protecție solară: ”Nu am purtat factor de protecție solară, decât foarte târziu, adică după 35-40 de ani, aș purta acum de la 15 ani. Este principalul ingredient anti-aging și ar trebui să îl poarte toată lumea, la orice vârstă indiferent de anotimp. Încerc să le spun tuturor, inclusiv comunității mele, cititoarelor mele, că este foarte important să folosești produsele nu neapărat în funcție de vârstă, așa cum sunt trecute pe ambalaj, ci în funcție de necesitățile tenului”.

 

Întrebată de reporterul Antena Stars dacă a avut vreodată complexe privitoare la aspectul fizic, Dana Sota a spus: „N-am avut complexe, mi-aș fi dorit să am păr mai bogat. Am avut o acnee în adolescență. Când am fost mai mica am fost mai grăsuță, dar nu pot spune că m-a marcat”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest