Dani, fiul lui Florin Salam a aflat sexul copilului! Va deveni tată la 18 ani!

 

Fiul lui Florin Salam a aflat sexul bebelușului pe care urmează să îl aibă. Dani și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată și abia așteaptă să își țină copilașul la piept.

Iubita lui Dani va naște la finele anului, iar acum a aflat dacă Florin Salam va avea o nepoțică sau un nepot! Potrivit wowbiz, fiul manelistului a dezvăluit că frumoasa lui parteneră urmează să aducă pe lume o fetiță!

Florin Salam va fi înconjurat numai de copilași, dacă ținem cont de faptul că el are o fetiță de trei ani și jumătate, una de cinci ani și un băiețel de doi ani. Mai mult de atât, nepoțelul pe care îl are din partea lui Betty are numai un an și jumătate. Iar acum urmează o nepoțică!

Fiul lui Florin Salam și Mihaela s-au cunoscut în urmă cu un an, însă de atunci până în prezent s-au intâmplat foarte multe lucruri. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe și se gândesc și la nuntă.

Boala cumplită de care suferă Dani

Dani suferă de boala de care a murit și mama sa, Fănica! Fiul lui Florin Salam a moștenit boala cruntă a Fănicăi: heptatita C, afecțiune care se poate transforma în ciroză, dacă nu este tratată.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze”, au explicat apropiați ai familiei lui Salam. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica.” au spus apropiații manelistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest