Dani Mocanu a dat cărţile pe faţă! A dezvăluit ce avere a câştigat până acum! „Staţi cu picioarele pe pământ, fraţilor”

 
+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu a răbufnit! Iritat de tot ce vede în jurul său, de oameni care pretind că au un anumit statut social, dar de fapt, au probleme cu banii, de cei care devin sunt aroganţi, fără să fi muncit o zi în viaţa lor, artistul a hotărât să îi demonteze pe toţi şi a dezvăluit ce avere a strâns până acum, prin forţele proprii.

Se poate spune orice de Dani Mocanu, dar nimeni nu se poate lega de modestia de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Chiar dacă este unul ditnre cei mai cunoscuţi artişti din industria muzicală din România, acesta niciodată nu a lăsat succesul să i se urce la cap.

Mai mult de atât, Dani Mocanu a trecut printr-o perioadă dificilă financiar, la începuturile carierei sale muzicale. Acesta a mărturisit că numai datorită sacrificiilor pe care le-a făcut şi muncii pe care a depus-o a ajuns să aibă conturile pline de milioane de euro.

„În ziua de azi dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta ...Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de un suc. ( Cei ce mă cunosc pot confirma. Stați cu picioarele pe pământ fraților...”, a scris Dani Mocanu, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest