Dani Mocanu a dezvăluit suma pe care a câștigat-o de pe TikTok! „Intram după ora 23:00”

 

Manelistul a strâns o adevărată avere cu live-urile pe care le-a făcut pe cunoscuta rețea de socializare.

Dani Mocanu a făcut o serie de dezvăluiri la podcast-ul Anamariei Prodan, spunând cât de mulți bani a câștigat de pe TikTok în perioada în care era arestat la domiciliu. Aristul susține că el chiar urăște această rețea de socializare, care i-a adus sute de mii de dolari!

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar a dispărut. Mi l-au închis fără motiv. M-a ajutat foarte mult TikTok-ul, mai ales în perioada în care am fost arestat la domiciliu. Eu urăsc TikTok-ul, am făcut și o melodie prin care îmi arătam ura față de tot ce se întâmplă acolo, dar m-a ajutat foarte mult în perioada în care am fost în arest la domiciliu. Am intrat prima dată de curiozitate și mai ales pentru faptul că trebuia să fiu aproape de oamenii mei de acasă. Fiind arestat la domiciliu era mai greu și trebuia să fac ceva, să fiu alături de această nouă generație”, a spus Dani Mocanu în podcastul Eu sunt Anamaria Prodan.

Artistul a dezvăluit că în niciun an a reușit să obțină nu mai puțin de 600.000 de dolari: „În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni. Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine. Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare.S-au făcut bani. Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non stop. Intram de regulă după ora 23:00”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest