Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan, după anunțul divorțului: "Te iubesc de mic"

 

În urmă cu doar o zi, Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. La scurt timp după, Dani Mocanu, un manelist cunoscut din țara noastră, a decis să îi transmită un mesaj impresarei. Iată ce a scris cântărețul pe contul său de socializare.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Mocanu i-a făcut o declarație de dragoste impresarei. Pe contul său de socializare, cântărețul a decis să posteze mesajul.

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă dificilă, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a înaintat actele de divorț. La puțin timp după ce a aflat că sexy impresara este în impas, manelistul Dani Mocanu a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Mai exact, acesta i-a spus vedetei că nu trebuie să se lase afectată de ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, ci că trebuie să meargă mai departe. Ba chiar mai mult, interpretul de muzică de petrecere chiar și-a dechis sufletul și i-a spus că o iubește… încă din copilărie chiar.

'Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare…și în plus…nu te plânge că nu are cine să te iubească, eu cel puțin, te iubesc de când eram mic. PS: Nu glumesc', a scris manelistul, pe contul lui de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest