Dani Mocanu, interviu în exclusivitate! A fost amendat pentru că l-a luat la mişto pe procuror VIDEO EXCLUSIV

 
+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu și-a aniversat ziua de naştere la secţia de poliţie. Chiar dacă se presupunea că ziua de 3 septembrie, cea în care a împlinit 27 de ani va fi una plină de surprize plăcute, lucrurile nu au stat deloc aşa.

Dani Mocanu a oferit pentru Antena Stars, un interviu în exclusivitate unde a vorbit despre motivul pentru care a fost săltat de mascaţi şi de ce anume a fost amendat extra. Se pare că manelistul a primit o amendă în valoare de 1000 de lei, deoarece l-a „sfătuit” pe procuror să-şi achizitioneze o pereche de încălţăminte mai scumpă, lucru care l-a deranjat extrem de mult pe omul legii.

"Am fost citat pentru data de 2, nu am putut să ajung. Astazi suntem în 3 septembie, e ziua mea de naştere. Nici nu vreau să aud, m-a luat cu japca, să zic aşa. Mai nou, am primit şi o amendă de 1000 de lei, i-am spus domnului procuror să cumpere o pereche de adidaşi mai scumpi", a spus Dani Mocanu la Antena Stars.

Chiar dacă motivul pentru care a fost săltat de mascati a fost piesa care se presupune că instigă la ură şi violenţa contra femeii, artistul nu vrea să o steargă de pe youtube, menţionând faptul că melodia compusă este un simplu pamflet şi trebuie tratat ca atare.

"A zis că mi-ar fi dat 5000 de lei, dar ținând cont că e ziua mea îmi dă 1000 de lei. Mulțumesc. Nu, sub nicio formă nu o să dau piesa jos de pe Youtube. Consider că nu am comis o infracțiune, e un pamflet. Dacă procurorul are putere să mi-l dea jos, atunci să mi-l dea jos, nu sunt împotrivă", a mai spus Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest