Dani Mocanu, păgubit cu zeci de mii de euro: „Mă rog să îmi primesc banii înapoi”

 

Dani Mocanu a fost păgubit cu zeci de mii de euro! Manelistul a pierdut 80.000 de euro și se roagă să își primească banii înapoi, deși șansele sunt extrem de mici!

Dani Mocanu este, fără doar și poate, un rege peste regi! Pe lângă popularitatea pe care o are în industria muzicală, manelistul se bucură și de bani cu suita, așa cum a avut grijă să ne arate de fiecare dată. Iar pentru că îi merge foarte bine pe plan financiar, cântărețul nu dă înapoi când vine vorba să își ajute apropiații.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Dani Mocanu și-a împrumutat prietenii cu o sumă exorbitantă de 80.000 de euro. Bani pe care încă nu i-a recuperat! Tocmai de aceea, manelistul a făcut un anunț pe contul său de socializare în care le-a explicat apropiaților că nu mai are de gând să ajute financiar pe nimeni, din cauza neseriozității de care au dat dovadă persoanele pe care le-a împrumutat cu bani.  

”ANUNȚ - va rog frumos pe toți prietenii mei sa aveți in vedere faptul ca de azi nu voi mai da bani cu împrumut sub nicio forma absolut nimănui. Nu sunt un om rău și știți bine asta, dar deja am dat cu împrumut peste 80.000 de euro și ma rog să-mi primesc banii mei înapoi așa ca de azi va rog foarte frumos și respectuos sa nu-mi mai cereți nici măcar un leu.”, a scris el.

Manelistul a mai ținut să precizeze că sumele de bani pe care le-a împrumutat prietenilor lui au fost făcute prin foarte multă muncă și nopți nedormite.

”Pe mulți dintre datornici i-am ajutat de mila, iar pe alții din respect. Fiecare muncim și ne pierdem nopțile pentru niște hârtii blestemate dar n-am avut grija nici de fratii mei cum am avut grija de unii dintre voi !!! Va mulțumesc pentru înțelegere.”, a mai zis ”Regele Vizualizărilor”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest