Dani Mocanu, paranghelie de zile mari cu agentul care l-a amendat! Poliția a început o anchetă internă! VIDEO

 

După ce a fost amendat pentru că se plimba cu mașina în oraș, fără să aibă declarația pe proprie răspundere asupra lui, lucrurile au luat întorsătură drastică pentru Dani Mocanu. Manelistul a fost invitat la ziua de naștere a unuia dintre polițiștii care l-au sancționat, iar autoritățile au reacționat!

Pe data de 20 aprilie, Dani Mocanu a postat pe contul său de socializare, o imagine cu el și cu polițistul Emanuel Croitoru, chiar agentul care l-a amendat cu câteva seri în urmă. Manelistul a mărturisit că a fost sunat de un prieten care l-a chemat la ziua de naștere a polițistului, în speranța de a-l ierta că l-a sancționat.

„Am primit un mesaj de la un prieten. *Salut, Dani. Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut*. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.

Odată ajuns la paranghelie, Dani Mocanu a dezvăluit că a fost servit cu băutură și mâncare, iar cele două ore pe care le-a stat în mijlocul distracției au fost liniștite și plăcute. Însă lucrurile au început să se schimbe în momentul în care s-a urcat la volanul mașinii sale pentru a pleca spre casă. Nici bine nu a plecat din fața locuinței agentului, că a sesizat că este urmărit de o mașină de poliție, iar ulterior, a fost tras pe dreapta, pentru a fi verificat dacă este băut la volan.

Dani Mocanu a publicat un filmuleț în care l-a acuzat pe polițist că singurul scop pe care l-a avut atunci când l-a invitat la ziua lui de naștere a fost ca să îl discrediteze. Poliția s-a autosesizat, iar acum a fost demarată o anchetă internă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest