Dani Mocanu, prima reacție după ce a fost plasat în arest la domiciliu

 


Dani Mocanu susține că este nevinovat, în cadrul primei sale reacții după ce s-a luat decizia de arest la domiciliu în cazul lui. La ieșirea din tribunal, manelistul și fratele său, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au dat primele declarații despre bătaia din benzinărie, pentru care li s-a deschis dosar sub acuzația de tentativă de omor.

Mocanu a ținut să mulțumească instanței pentru că „ a judecat corect”, căci pedeapsa în cazul său a fost mai blândă decât cea dată fratelui său, Nando Mocanu. Cântărețul de manele susține că el încerca doar să-i împace pe cei care au sărit la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (...) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea.”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.

În privința fratelui său, Dani recunoaște că acesta a participat cu lovituri în bătaie, dar susține că în cazul lui a fost vorba de autoapărare. La rândul său, Nando declară că el este „singurul vinovat”.

„S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune.”, a spus manelistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest