Dani Mocanu și Abi Talent, colaborare bombă: „Vor plânge toți artiștii din România”

 

Abi Talent și Dani Mocanu și-au unit forțele și pregătesc ceva ce îi va lăsa pe toți cu gura căscată! Și așa cum era de așteptat, reacția admiratorilor celor doi a fost una incredibilă!

Anunțul că Abi Talent și Dani Mocanu vor colabora muzical a fost făcut prin intermediul a două fotografii publicate pe conturile lor de socializare. Conform mesajului publicat de rapper, single-ul cu celebrul manelist va apărea pe YouTube vineri, pe data de 25 septembrie, la ora 15:00.

Ce pregătesc Dani Mocanu și Abi Talent

Deși nu au oferit foarte multe detalii despre cum va suna noua piesă, toată lumea așteaptă cu sufletele la gură lansarea, dat fiind că între cei doi se construiește acum o puncte de legătură, când mulți credeau că există un real război, din cauza "bătăliei" date pentru locurile fruntașe în trending.

Din imaginile pe care le-au publicat cei doi pe conturile lor de socializare, putem deduce că Dani Mocanu și Abi Talent deja au filmat videoclipul piesei pe care urmează să o lanseze. Mai mult de atât, descrierea fotografiei publicate de manelist ne face să credem că cei doi au încredere deplină în noua creație:

„Vor plânge toți artiștii din România!”, a scris Dani Mocanu, în descriere.

Colaborarea celor doi a împărțit lumea în două tabere: unii fiind convinși că vor arunca trendingul în aer, iar alții fiind de părere că duetul celor doi era singurul lucru care mai lipsea din topurile muzicale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest