Dani Oțil a găsit soluția pentru un nou lockdown: ”Dacă ne închid din nou...am jucărie” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oțil radiază de la o zi la alta. Prezentatorul TV a publicat o nouă fotografie emoționantă cu minunea din viața sa.

 

După ce Gabriela Prisăcariu i-a dăruit un băiețel, Dani Oțil nu-și mai încape în piele de fericire. Proaspătul tătic este nedezlipit de copil, iar acum a publicat o nouă imagine emoționantă cu bebelușul.

 

Imediat ce copilul a fost adus acasă, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a împărtășit pe rețelele de socializare poze cu noua minune din viața lui. Mai mult, i-a dedicat și o scrisoare foarte amuzantă: Dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil la momentul respectiv.
 

Recent, prezentatorul de la Antena 1 a împărtășit cu urmăritorii săi o nouă imagine cu cel mic. Dani Oțil s-a fotografiat cu bebelușul în brațe și a anunțat fanii că de-acum îi va fi mult mai ușor să treacă peste o nouă perioadă de carantină, pentru că are o nouă „jucărie”, pe băiatul său. ”Dacă ne închid din nou... Am jucărie (miroase a nou)”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

 

Nu doar vedeta Antena 1 este în culmea fericirii, ci și soția lui, Gabriela Prisăcariu. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că este extrem de încântată de noul rol pe care îl are, acela de mămică. Cuplul format din Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu păstrează încă suspansul în ceea ce privește numele pe care i-l vor da copilului lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest