Dani Oțil a stârnit hohote de râs la matinal! De ce Gabriela Prisăcariu nu-i va acorda divorțul niciodată: „Nu meriți să fii fericit….”

 

Îndrăgitul prezentator TV este conștient că nu mai are nicio șansă să iasă din căsnicia cu Gabriela Prisăcariu. El a dezvăluit, cu umor, care e motivul.

 

Fiecare dimineață începe cu ”Neatza cu Răzvan și Dani”, grație atmosferei destinse pe care cei doi prezentatori reușesc să o creeze. În cadrul ediției din această dimineață, Dani Oțil a stârnit din nou buna dispoziție cu o nouă povestioară de acasă. El a explicat de ce Gabriela Prisăcariu nu-i va acorda vreodată divorțul.

 

''Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: ''Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani. Firesc, comentariul lui a stârnit numeroase hotote de râs și a creat bună dispoziție în patoul emisiunii, dar și pentru telespectatori.

 

Prezentator TV și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu șase luni. Micuțul lor, Luca Tiago, le aduce de fiecare dată zâmbetul pe buze, iar cei doi petrec destul de mult timp cu el.

 

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea - că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest