Dani Oțil dă de pământ cu cei care nu respectă măsurile de siguranță: „Niște proști organizați”

 

Dani Oțil a dat de pământ cu oamenii care nu respectă măsurile de siguranță și de protecție în contextul pandemiei de coronavirus. Moderatorul emisiunii matinale de la Antena 1 și-a exprimat punctul de vedere despre inconștiența de care dă dovadă majoritatea românilor, într-un mod tranșant.

Este cunoscut faptul că Dani Oțil nu se ferește să își exprime punctul de vedere, indiferent cât de dureros ar fi adevărul pentru cel căruia i se adresează. Așa s-a întâmplat și în această dimineață, când prezentatorul TV a ținut să se ia de cei care i-au lăsat comentarii halucinante pe pagina sa de socializare despre pandemia de coronavirus.

„Lumea este împărţită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit şi citit de atâţia proşti. Am dat la block-uri ieri... Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti mi se pare deja că suntem nişte proşti organizaţi. Dau la block-uri pe zi... foarte multe.”, a spus prezentatorul, în direct, la Antena 1.

Mai mult decât atât, Dani Oțil a ținut să precizeze că printre oamenii inconștienți care nu respectă măsurile de protecție în contextul pandemic, se numără și buni prieteni de-ai săi, care, din cauza „rebeliunii” au sfârșit în spitale, infectați cu COVID-19.

Prezentatorul TV este sigur de faptul că, la un moment dat, fiecare român va fi infectat cu coronavirus, însă este foarte important când se va întâmpla acest lucru, dat fiind că la momentul actual sistemul sanitar este aproape de colaps.

„Se apropie laţul, după cum ştiţi, fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm şi cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar. Eu încep să am din ce în ce mai mulţi cunoscuţi şi, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alţii. Pentru că ei sunt în spital şi n-au televizor, adică mi-au trimis nişte poze din spital... nu e cel mai drăguţ loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe Youtube, după emisiune, căci viaţa lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineaţă, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat.”, a continuat Dani Oțil, în timpul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest