Dani Oţil, detalii din intimitatea relaţiei cu Mihaela Rădulescu! Încă ţin legătura, după cinci ani de la despărţire: „A fost o relaţie intensă, de film”

 

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au făcut valuri în showbiz-ul românesc. Atât în timpul în care au fost împreună, cât şi după ce s-au despărţiti. După ce au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi se pare că nu au putut, dar nici vrut să taie legăturile definitiv.

Dani Oţil a spus tot adevărul despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, după aproape şase ani de la despărţire: ”Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”, a afirmat Dani Oţil, conform realitatea.net.

După ce au avut parte de o întâlnire istorică în emisiunea lui Dani Oţil, acesta a recunoscut că a rămas în relaţii foarte bune cu cea de care a fost îndrăgostit profund: "Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul.", a declarat Dani Oțil, pentru Viva!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest