Dani Oțil, lăsat fară permisul de conducere, din cauza unei ambiții! „Am renunțat singur la el”

 

Dani Oțil a povestit cu lux de amănunte, în cadrul emisiunii sale, cum a fost lăsat fără permisul de conducere de către un organ al legii! Se pare că prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1 a fost „retrogradat” din șofer, în pieton, numai din cauza unei ambiții.

Dani Oțil a mărturisit că înainte să devină personajul de astăzi, atât de cunoscut în lumea mondenă din România, a fost oprit de un echipaj de poliție, în timp ce se afla pe străzile din Capitală și rugat să se legitimeze, doar că... nu a vrut.

Ceea ce nu a sesizat moderatorul matinalului de la Antena 1 a fost că exact în locul în care a fost lăsat fără permis, se afla o reclamă „imensă, cât blocul” cu fața și numele lui, pe care polițistul a văzut-o de dinainte.

„Cine a renunțat la carnet singur, lângă o reclamă imensă, în care era chiar el? Colegul Dani!”, l-a dat de gol Răzvan Simion.

„Mie mi-au luat carnetul – nu eram de mult timp nici la televizor, nici în București – dar eram pe o reclamă imensă, cât blocul, cu fața mea, scria și numele meu, și polițistul mă întreba: «Și, totuși, cum vă numiți?». A fost singura dată, însă, când mi s-a luat carnetul în București”, a povestit Dani Oțil.

„Iată, nu pentru o infracțiune, ci pentru o ambiție!”, a precizat Răzvan Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest