Dani Prințul Banatului s-a despărțit de iubita sa! De ce nu mai există cale de împăcare între cei doi

 

Showbiz-ul autohton este lovit, din nou, de o despărțire neașteptată. Dani Prințul Banatului și Adelina au decis să meargă pe drumuri separate, iar despre motivele care au stat la baza hotărârii a vorbit manelistul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dani Prințul Banatului a confirmat despărțirea de Adelina, femeia cu care toată lumea credea că își va petrece restul vieții. Manelistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că nu a mai existat aceeași compatibilitatea de la început, astfel că decizia de a încheia mariajul a fost una de comun acord.

Pe anul 2021 sunt singur. Nu am vrut să dau știrea până acum. Nu mai sunt cu Adelina. Am încercat să trecem peste. Nu se poate. Nu mai este compatibilitatea aia. Și decât să ne chinuim, mai bine să fim separați. Acum câteva minute ne-am despărțit. Ea a plecat către serviciu, eu către studio, am discutat ca doi oameni mari. Am discutat ca doi oameni maturi, decât să ne chinuim să stăm cu temeri pentru nesiguranța relației, mai bine să o facem acum și fiecare să o ia pe drumul lui”, a declarat Dani Prințul Banatului pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, se pare că Dani Prințul Banatului și Adelina au făcut Crăciunul separat, dar Revelionul l-au făcut împreună de ochii lumii. Totodată, manelistul a mărturisit că vor fi în continuare doi părinți excepționali pentru Ayan, dar în ceea ce privește partea amoroasă, nu mai există cale de împăcare.

”Eu am făcut Crăciunul singur, ea l-a făcut cu părinții ei. Revelionul l-am făcut împreună, după am mai stat zilele astea, așa de ochii lumii, astăzi am vorbit. Ne-am înțeles fiecare doleanțele și da, nu mai suntem împreună și nici nu vom mai fi. Decât părinți pentru Ayan și cam atât. Viața ne surprinde. Femei și bărbați sunt mulți pe Pământ. Poate Dumnezeu a pregătit ceva mai bun pentru ea și poate ceva mai bun pentru mine”, a mai adăugat manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest