Daniel Buzdugan, de urgenţă la spital! Ce a păţit omul de radio „Să vă bucuraţi că sunteţi bine”

 
+2 click pentru
galerie

Daniel Buzdugan are probleme de sănătate mari! Celebrul om de radio s-a îmbolnăvit, iar acum trece prin clipe delicate.

Simpaticul prezentator de la Radio Zu este o persoană extrem de activă pe social media, motiv pentru care a ţinut să îşi anunţe admiratorii, despre ultimele evenimente din viaţa sa. Se pare că anumite probleme de sanătate, îi dau mari bătăi de cap lui Daniel Buzdugan. Acesta a ţinut să precizeze, prin intermediul unui mesaj pe internet, că nu va mai fi la fel de activ în online, aşa cum ne-a obişnuit până acum.

Motivul? Daniel Buzdugan are unele probleme la plămâni, care combinate cu viruşi şi dureri, au dus la pneumonie. Tocmai de aceea, simpaticul om de radio ştia că nu se poate glumi cu aşa ceva şi a mers la spital imediat.

"O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruşi. Naşpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopţi nedormite. Iar voi să vă bucuraţi că sunteţi bine, jur că trebuie să vă bucuraţi. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain şi mai vorbim", a scris Daniel Buzdugan pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Daniel Buzdugan ajunge la spital. În urmă cu câteva luni, exact de 1 mai, ceea ce trebuia să fie o zi plină de relaxare şi voie bună, s-a transformat într-un de suferinţă. Mai precis, prezentatorul a ieşit cu familia şi prietenii în pădure, însă toată aventura s-a încheiat la spital.

''De 1 Mai am ajuns din pădure la CAMERA de GARDĂ :) Mulțumesc, doamnelor și domnișoarelor UPU București'', a scris Buzdu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest