Daniel Iordăchioaie, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum! Ce regrete are artistul?

 
+2 click pentru
galerie

Viaţa lui Daniel Iordăchioaie, a fost presărată şi cu bune şi cu rele, însă marele artist nu regretă nimic, ci din contră! Cântăreţul vorbeşte în exclusivitate despre evoluţia sa în show-ul "Te cunosc de undeva", dar şi despre cum a trecut peste toate încercările vieţii.

Cântăreţul care făcea furori în anii 90, Daniel Iordăchioaie, s-a pus în pielea multor personaje pe scena emisiunii "Te cunosc de undeva".

"Eu toate le-am interpretat cu drag, dar nu mi-au ieşit toate aşa... adică, suntem şi noi oameni, avem limitele noaste de asta e frumoasă emisiunea, adică şi de asta e frumoasă emisiunea asta. Mie mi-a fost dragă Celine Dion, acuma c-am arătat ca Chucky, că eram să cad peste traveling sunt amănunte care nu contează," a spus Daniel Iordăchioaie, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Iar, dacă nu şi-ar fi petrecut viaţa pe scenă, cântând, artistul se vedea profesând.

"În domeniul în care, pentru care m-am şi pregătit, în care am şi studiat. Eu sunt regizor de film şi televiziune şi da... În cinematografie. Mi-a plăcut dintotdeauna," a mai spus artistul.

De-a lungul vieţii, cântăreţul a avut parte de momente plăcute şi mai puţin plăcute, însă nu regretă absolut nimic!

"Da, mi-aş fi dorit să schimb, normal c-au fost multe momente, din păcate, pe care mi-aş dori acum să le fi schimbat. În viaţa fiecăruia sunt momente pe care poate nu le regreţi, dar de care-ţi pare rău că s-au întâmplat într-un anume fel. Eu cred că toate lucrurile astea şi bune şi rele ne fac sau ne-au făcut să fim ceea ce suntem acuma," a adăugat Daniel Iordăchioaie, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest