Daniel Onoriu a ajuns acasă: „S-a însănătoșit!”

 

Starea de sănătate a pilotului de raliuri a evoluat incredibil, astfel încât medicii au luat hotărârea că poate continua recuperarea în afara spitalului.

 

După 55 de zile de comă și alte câteva în care a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, Daniel Onoriu și-a revenit. Astfel încât medicii au hotărât că acesta poate fi tratat și în afara unității medicale. Familia a decis ca recuperarea să continue la o clinică particulară. Vestea cea mare, că Daniel Onoriu a fost externat a fost dată de Rebeca Onoriu, care a spus pentru click.ro: ''E o zi mare pentru noi! Astăzi vine Daniel acasă, s-a însănătoșit. Mergem să-l luăm în câteva ore de la clinică!”.  

 

Acum câteva zile, Rebecca Onoriu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Daniel Onoriu va fi transferat la o clinică privată pentru recuperare și sunt bucuroși de evoluția pe care a avut-o în ultima perioadă.

 

''Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat! Daniel este un pacient răsfățat și gălăgios, cere acasă în fiecare zi. Are pofte și-a mama la treabă care este o fericită și îi gătește cu drag. Ieri i-a cerut pește prăjit și orez cu lapte. A venit și ziua mult așteptată, a externării lui Daniel din spital, trăim o minune'', a declarat Rebecca Onoriu la Antena Stars.

 

La începutul lunii decembrie 2021, Onoriu a suferit o hemoragie internă, după o operație de micșorare a stomacului. Pilotul de raliuri a fost ulterior internat la spitalul Floreasca, din București. La 55 de zile distanță de la incident, Daniel și-a revenit și a rostit primele cuvinte. Acum a ajuns în sfârșit în sânul familiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest