Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție

 

Isabela Onoriu susține că fostul soț nu încetează să o caute. Daniel Onoriu a fost chemat la secția de poliție, după ce fosta soție a făcut o plângere în care a mărturisit că bărbatul a încălcat oridnul de protecție.

Daniel Onoriu a declarat într-un interviu, oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, că fosta soție l-a dat în judecată. Bărbatul a susținut că a venit să dea o declarație în urma spuselor soției sale.

"Am fost sunat să vin să dau declarație, și am dat o declarație scurtă. Sunt chemat degeaba aici pentru că nu am făcut nimic.", a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Fostul pilot de curse a mărturisit că nu și-a imaginat vreodată că femeia pe care a iubit-o șase ani o să îl dea în judecată.

"Soția mea, din păcate, pe care am iubit-o șase ani și am plimbat-o în toată lujmea și am răsfățat-o cu cadouri scumpe mă dă în judecată și mă cheamă doar pe la secții. Eu sunt un om bolnav, am stat 55 de zile în comă, și în loc să mă antrenez sau să merg la vreo clinică, stau în fața secției ca să dau declarații.", a mai spus acesta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest