Daniel Onoriu, foarte aproape de externare: „L-au ridicat în picioare la marginea patului!”

 

Pilotul a făcut progrese vizibile, starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil, iar acesta ar putea părăsi terapia intensivă de la Floreasca pentru a ajunge la o clinică privată de recuperare.

 

Rebecca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri face progrese remarcabile de la o zi la alta, și, cât de curând va părăsi secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca pentru a merge la o clinică privată de recuperare. Rebecca Onoriu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că pilotul a început să capete putere și vede o evoluție în fiecare zi din partea lui.

 

Lucruri care pot părea banale sunt văzute ca minuni pentru apropiații pilotului, care nu-și imaginau vreodată că acesta își va mai putea reveni. Faptul că după 3 luni l-au auzit din nou vorbind, faptul că a început să aibă pofte și să ceară felurile preferate de mâncare ori că a reușit, cu sprijin, să stea în șezut la marginea patului sunt privite, în mod firesc, drept minuni de toți cei care-l iubesc.

 

''Daniel este internat tot la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Ieri i-au scos traheo-stomaceea de la gât și după aproape 3 luni de zile, îi putem auzi vocea perfect! Tatăl lui este acum la spital în ședință cu medicii pentru că, în doar câteva zile, urmează să-l transfere la o clinică privată de recuperare și atunci se va vedea cât de rapidă va fi evoluția lui!

Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat! Daniel este un pacient răsfățat și gălăgios, cere acasă în fiecare zi! Are pofte și-a pus mama la treabă care este o fericită și îi gătește cu drag. Ieri i-a cerut pește prăjit și orez cu lapte. A venit și ziua mult așteptată, a externării lui Daniel din spital, trăim o minune'', a declarat Rebecca Onoriu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest