Daniel Onoriu și-ar putea petrece Revelionul în arest! ”S-a prelungit din păcate”

 

Dacă anul trecut și-a făcut sărbătorile pe patul de spital, în acest an cunoscutul pilot le-ar putea petrece în spatele gratiilor.

 

Daniel Onoriu se află în arest pentru încălcări repetate ale ordinul de restricție față de Isabela, soția sa. Instanța a decis să prelungească cu 30 de zile arestul preventiv al acestuia. Având în vedere că primul termen în acest caz expiră în 12 decembrie, prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile l-ar face pe Daniel Onoriu să rămână după gratii și în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, pilotul mai are o speranță, deoarece decizia nu este una definitivă, astfel că poate să fie contestată ulterior, într-un termen de 48 de ore.

 

Rebeca Onoriu a vorbit pentru Antena Stars despre situația în care se află ruda sa, apreciind că singura responsabilă este Isabela, care acum se află într-o altă relație și a stat cu Daniel doar când acestuia i-a mers bine. Rebeca susține că pilotul are nevoie de tratamente de specialitate, atât psihologice, cât și de recuperare fizică.

 

”S-a prelungit și din păcate, dacă anul trecut se întâmpla să petreacă sărbătorile pe patul din spital, în comă fiind, uite că anul acesta avem altă surpriză neplăcută. Am ținut legătura cu el atunci când a putut, vorbește cu mama lui, iar mama lui ne transmite și nouă. Daniel este un băiat cu nevoie urgentă de tratament. Are nevoie de psiholog, de perfuzii, de vitamine, de exerciții, de recuperare. Din păcate, Izabela nu face asta, face orice altceva, numai ce trebuie nu face, face ambiții cu soțul ei. În continuare îi poartă numele, deși este implicată într-o altă relație”, a declarat Rebeca Onoriu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest