Daniel Onoriu vrea înapoi la prima soție! „Nu vreau să forțez nimic”

 

După despărțirea de Isabela, Daniel Onoriu plănuiește să se întoarcă la Mihaela, mama celor trei copii ai săi.

 

La finalul lui august, Daniel Onoriu anunța pe facebook despărțirea de Isabela, după 5 ani de mariaj: „Am fost părăsit! Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubita care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea (de Isabela), oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viață mea, cea mai curată, cea mai harnică! Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat. Edit: Încă ceva, am fost la Câmpulung Muscel, Sibiu, Baia Mare și m-a lăsat singur. Nu îmi susține pasiunea în care am invesit bani și am făcut performanță, dar pentru care am și suferit că nimeni altul. De ce? DA! M-a îngrijit în spital că nimeni alta, dormea în mașină, nu mai intră în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu roțile, m-a îngrijit!"

 

Rămas singur, fostul pilot a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că îl macină o serie de regret legate de primul mariaj: „Eu am avut două căsnicii la viața mea. Cu prima mea soție am făcut trei copii minunați și frumoși. Regret că mi-am lăsat nevasta, pe prima nevastă, pe Mihaela”.

 

El a mai spus că recent a purtat o discuție cu băiatul său cel mare în care s-a pus inclusiv problema unei împăcări cu Mihaela. „Nu mă mai primește, dar să știi că acum copiii mei s-au făcut mari și pot să am o discuție părintească și fiul meu cel mare mi-a propus așa: <<Tată, stai câteva luni, vezi dacă îți place de mama, vezi dacă ei îi mai convine de tine și dacă este să faceți pasul acesta, Doamne ajută. Mie mi-ar plăcea să vă împăcați>>. Și așa că dacă el merge pe vorba aceasta, așa o să și fac. Nu vreau să forțez nimic, pentru că vreau să fiu sigur că vreau să mă întorc la ea”, a spus Daniel Onoriu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Totodată, bărbatul a mai spus că ar fi încântat dacă mama celor 3 copii ai săi ar face marele pas spre împăcare. „Dacă ea ar veni acum la mine, din toată inima aș spune da”, a declarat pilotul de raliuri, în exclusivitate pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest