Daniela Crudu a rămas cu semne după bătaia încasată? Detaliul suspect de pe obrazul fostei asistente TV/ FOTO

 

S-a ferit până acum să se afișeze, s-a machiat excesiv, a apelat chiar și la diverse filtre, doar ca să nu observăm semnele rămase în urma bătăii aplicate de fostul iubit. Noi, însă, avem primele imagini cu Daniela Crudu, în anumite ipostaze, care ne duc cu gândul că pe obrazul ei stâng se află dovada loviturii încasate de la fostul partener croat.

Deși e cu zâmbetul pe buze, semnele iubirii cu năbădăi încă sunt vizibile. Recent, Cruduța s-a filmat pe balconul casei într-o ținută super lejeră și cu o energie foarte bună. Însă i-a scăpat un detaliu, zicem noi, foarte important.  

Pe obrazul stâng se vede cu ochiul liber că Daniela are un semn destul de mare, pe care a încercat să îl acopere cu machiaj și cu filtre, însă nu prea i-a ieșit. Să fie oare urmele încasate de la iubitul croat?  

De când Daniela crudu a fost protagonista unui scandal monstru, în urma căruia a ajuns de urgență la spital, bruneta s-a ferit sa posteze fotografii cu ea. Imediat după ce a fost snopită în bătaie, Cruduța și-a închis, preț de câteva zile, conturile de pe rețelele de socializare și nu a vrut să comunice cu nimeni.

Ulterior, după ce, cel mai probabil, și-a revenit din șoc, iar rănile de pe chipul ei nu mai arătau atât de rău, și-a reluat activitatea în mediul online și a început să posteze, însă, surpriză! Fiecare fotografie încărcată pe internet era mai veche sau, dacă alegea să posteze o imagine dintr-o ipostază recentă, bruneta avea grijă să fie pozată de la distanță sau folosea filtre pentru a ascunde orice semn.

Cu toate că, în urmă cu aproximativ două luni, bruneta încasa o bataie soră cu moartea și nu mai voia să audă de iubitul croat, între timp lucrurile pare că s-au liniștit, l-a iertat și s-au împăcat. Dar, deși a făcut acest pas, Cruduța a afirmat că este mult mai atentă și mai mult decât atât, l-a pus pe acesta să plătească toate intervențiile estetice de care a avut și va avea nevoie ca să își recapete frumusețea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest