Daniela Crudu avea planuri de nuntă cu iubitul croat, înainte sa o bată măr: „Am vrut și eu ceva mai serios”

 

Este ea una dintre cele mai râvnite bombe sexy din showbiz-ul autohton, dar chiar și așa, nu are deloc noroc în dragoste! Daniela Crudu a mărturisit că a fost la un pas să se căsătorească cu iubitul croat, însă din cauza episodului violent prin care a trecut din cauza lui, a decis că nu mai vrea să facă niciodată pasul cel mare!  

În urmă cu câteva luni, Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul croat, având nevoie până și de intervenția medicilor. Scena agresiunii a avut loc chiar în bolidul de lux al lui Seco Dubravsko, totul pornind de la o criză de gelozie a acestuia.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Cruduța a dezvăluit că înainte să fie snopită în bătaie de iubitul croat, era pregătită să îmbrace rochia de mireasă și să se așeze la casa ei. Însă după episodul halucinant prin care a trecut, fosta asistentă TV a mărturisit că nu își mai dorește să se căsătorească niciodată.  

„Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a dezvăluit Cruduța.

Daniela Crudu a mai fost victima violenței domestice și în relația cu fotbalistul Mihai Costea. Vedeta a fost supusă unor tratamente greu de suportat, fiind marcată și acum de experiențele prin care a trecut din cauza sportivului.

„Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest